Early morning bus view

Kollar från min buss ner på bilisterna i filen utanför. Påfallande många håller i ratten med vänster hand och mobilen i höger. På hemvägen kryssar bråttomisterna mellan de framförvarande bilarna och byter fil lite hur som helst alternativt lägger sig aggressivt nära bakom.

En ung Sinead O’Connor sitter på perrongen med en manlig bekant. På andra sidan Palmfeldtsvägen hivar byggjobbare ner plåt i en container efter en fasadrenovering. Vinden ligger fel för att jag ska känna oset från korvmojen. Det gör inget, det är ändå fredag!

”Det går inte att vara otrevlig mot folk, då blir det ingen bra stämning.” läser jag i kvällstidningen. Trodde det var polisen i Göteborg som pratade om nazistdemonstrationen i dag, men det var Svenskt Näringslivs ordförande Leif Östling som delade med sig av sin livsvisdom.

På kvällarna är jag som mest pigg på att planera för morgondagen. När den väl kommer är jag mer benägen att ligga kvar i bingen med min morgontidning och sudokun. Men jag kanske ändå ska in till Galleri Kontrast på vernissage. Och därefter kan vad som helst hända. Men sannolikt inget alls.

http://polyphonical.tumblr.com/post/165240958322/the-l-o-o-k-b-o-o-k-l-ralph-gibson

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017