Kategorier
Stockholm

Ständigt dessa Gabriellor

Affordable art-grejen är från och med i dag och fyra dagar, tror jag. Kör en dag i taget på jobbet och har ingen susning  om vad som hände dagen innan och vad som ska hända kommande dag. Åkte i alla fall till Nackastrandmässan och insöp konst av olika slag. En del var kanske affordable, mycket var det inte. Gick förbi Bea i Galleri Axels monter och tackade för gratisbiljetten. Träffade Knut K och Ola B i de vindlande gångarna.

Två nya Gabriellor, Lundin och Hansson den här gången, låter meddela att de tagit hand om problemen med mitt konto och detsamma visar en stor summa pengar som är tillgänglig i dag. Tror de är uppe i sju till antalet, mina olika Gabriellor.

I love your very special perspective on urban landscape and human life… There is something that touches me a lot in your pic, thanks for sharing them!

Ibland får man en välbehövlig boost!

http://2000-lightyearsfromhome.tumblr.com/post/166319777921/jonasgrossmann-ronald-traeger-tamara-nyman-1963

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017