Kategorier
Stockholm

i går kväll

I går kväll hämtade jag så min bokade och betalda poesibok ur poeten själv, Lena Nestius, hand. Längesen jag åkte in till stan en kväll och särskilt en söndagkväll. Provade lite kvällfoto i mörkret på Stockholm söder. Gick sådär.

Foten värker så fort jag går det lilla minsta på den. Illa!

Ny arbetsvecka, bara att kriga sig genom, till helgen väntar roligheter. Ska träffa mina barndomskompisar igen och det är vernissage för Magic city – the art of the street. En lördag att se fram emot!

Läser Erik Nivas bok om fotbollströjor han samlat på sig. Han skriver kort om dem, varför han valt just dem och det är uteslutande en mänsklig tanke bakom. Det är lag som står mot homofobi, antisemitism, främlingsfientlighet och för solidaritet och humanism, som har regnbågsfärgerna på klubbtröjan. Kort sagt värden jag också står bakom. Det är också historier om korruption och tragik. #jagärfotboll, heter den.

Ska man engagera sig i en mindre skotsk klubb måste man göra det villkorslöst. Det  blir inga bucklor, det blir inga framgångar. Det enda som återstår är att investera känslor, energi och pengar utan minsta förhoppning om något i gengäld.

Om Motherwell FC.

http://zzzze.tumblr.com/post/166645044800/joeinct-young-couple-at-the-storyville-photo-by

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”i går kväll”

IMPONERAD av din stora produktion, Matti. Fantastiska bilder/konstverk! Bilden här fantastisk också. Ställer du ut själv? Fotografiska? Annat? Du gör böcker? Säljer? Hur?

Kollar också din WordPresslösning. Mycket bra! Du skriver bra! Ska själv göra om min webbsida i WordPress, Min systers barnbarn gjorde den nuvarande för ett antal åt sedan, som säljunderlag för min bok. Helt passé. Men nu vill jag göra den helt annorlunda och med blogg, om Kista och mig själv och annat.

Var rädd om foten! och tack för att jag får ta del av dina fantastiska bilder./Inger

http://www.annamamedia.se
Din sida ville inte ta in den.

Oj, superstort tack för din uppmuntrande kommentar!!! Kul att du hittade till min blogg, även om jag inte fattar hur 🙂
Konkurrensen inom fotografin är ju enorm och det jag hittills åstadkommit är en bok, och det för flera år sedan nu.Om länken funkar, ser du den här: http://www.blurb.com/books/1464075-fotosp-r-phootprints
Får jag ihop 20 bilder jag tycker håller klass och passar ihop kan det kanske bli en utställning på något litet galleri i Stockholm, där jag får stå för allt själv. Igen, stort tack, Inger! Du gjorde min kväll!

Stängt för kommentering.