Kategorier
Stockholm

Nattliga skidfärder

Klämde lagg härom natten. Diagonalade med och utan stavar. När jag skulle ta en runda i en slinga jag kände igen från tidigare drömmar, räckte inte snön. Slutar med att jag plockar upp glasögonfodral (!) mina elever tappat.

Diskuterade vilken öl man kunde tänka sig till lussebullar, när jag var på Bolaget senast. Olika stouter var vi inne på innan vi kom överens om att ett glas kall mjölk är överlägset godast.

Man vet att man är trött när man irriteras över folk som ställer sig i en klump på t-perrongen mitt i rusningstrafiken, när man störs av att dörren ut från Slussen nedre inte lagats på en vecka.

Har haft några kvällar då jag låter en treo lösas upp i vatten med jag är på toa. Lite senare, tillbaka i sängen, kommer jag inte ihåg om jag drack det eller inte. När jag kliver upp och kollar, finns inget glas där. Det gjorde det i går kväll.

https://g-a-oo.tumblr.com/post/166747311634/zzzze-elliott-erwitt-new-york-usa-1948

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Nattliga skidfärder”

Stängt för kommentering.