Kategorier
Stockholm

Inga lussebullar

Har tur på Stora Coop efter jobbet. Tänker som vanligt tröstäta  lussebullar, tre för 20:-. Men där finns bara två kvar! Och två blir dyrare än tre. Så jag köper inga alls. Härligt! Måste ju tänka på livet, dvs midjemåttet.

Läser att från och med i morgon måste USA-resenärer fylla i ett frågeformulär på flygplatsen när de checkar in och att man därför behöver vara på flygplatsen extra tidigt. Det brukar jag vara ändå, särskilt när jag flyger hem.

Tar också del av uppgifter att Skåne hade överlägset störst andel ”avbrutna/misslyckade” kungsörnhäckningar i hela landet (4 av 7) åtminstone. Men det här att insekterna är på väg att försvinna, det är läskigt på riktigt!

Snart är det dags för vintertid, har dock ingen koll på exakt när men det står ju i tidningen och i min jobbkalender.

Två dagar kvar till helg. Regn utlovas för både lördag och söndag, men det hinner ändras.

http://joeinct.tumblr.com/post/166769069407/joeinct-photo-by-matthias-ziegler

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Inga lussebullar”

Stängt för kommentering.