Treo mot sendrag

Håller för närvarande på att utforska acetylsalicylsyrans (treo) påverkan på sendrag. I förrgår gick jag och la mig nästan genast när jag kom hem. Låg och läste tidningarna och löste sudoku. När jag efter nån timme skulle kliva upp fick jag värsta sendraget i höger innerlår. I kväll var det ”bara” vänsterfoten som jäklades, men jag kan garantera hög mysfaktor i båda sendragen. Tyckte nog att en treo hjälpte i förrgår, men sendraget kanske hade släppt ändå. Vänsterfoten räcker det att gå på för att det ska släppa. Med den högra är det precis tvärtom.

Var på vernissage efter jobbet i går kväll, Galleri Axel var platsen, Misha Pedan fotografen och utställningen heter The End of La Belle Epoque. För tjockt med folk för att man ska komma åt att betrakta verken mer noga så jag slevade i mig lite chips och haltade ganska snart tillbaka till tunnelbanan. Förbaskade högerfot, får kanske göra ett besök på någon vårdinrättning nästa vecka då det är höstlov. Förmodligen blir jag bara hemskickad och ordinerad ”vila”.

Evenemang i kväll igen (om jag orkar), Galleri Momangen//Art för momangen där man kan köpa verk av bland andra Hop Louie. Har i så fall drygt en och en halvtimme att slå ihjäl på stan först. Foten!

Funderar ibland på det här att köpa konst, sen vill man ju visa det man köpt för andra och stajla lite med det. Och man ska ha plats. Så jag köper aldrig något, däremot kan jag tänka mig att byta mina foton mot andras verk.

http://undr.tumblr.com/post/166714394227/elfriede-mejchar-vienna-1960s

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Treo mot sendrag”

  1. Så länge du inte har ”spik i foten”! Vila är ju inget alternativ. Eller hur? Och varför köpa konst, du har ju så du kan sälja själv av dina egna alster. Och bli kåsör på några tidningar, så kan du resa vart du vill!

    Dörren vi Slussen, fortfarande OUT OF ORDER. Undrar vad som är problemet!

  2. Körde lite värmebehandling innan och efter jobbet, får se om det har någon effekt. Tack för peppen, men både fotandet och skrivandet är fruktansvärt konkurrensutsatt nu när alla kan göra det. Och många är
    beredda att göra det gratis.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.