Kategorier
Stockholm

Kallaste vintern på fem år

Långtidsprognosen spår den kallaste vintern på fem år. Med temperaturer under nollan, antar jag. Vargavinter?

I dag är det dock blott lite höstrusk. Som gjort för en promenad ner till Stora COOP. Kommer hem med bland annat tanzaniska kaffebönor, blir spännande att testa.

Pratade med Jimmy om gatufoto och är överens med honom att det behöver hända något i bilden för att den ska vara riktigt bra. Och då ska man ju ha riktig bonnröta om man är där då. I brist på det får man fortsätta med till exempel gatuporträtt som detta.

En massa fotboll resten av eftermiddagen och kvällen,samtidigt som jag läser kvällstidningen och löser sudoku.

http://exislanegra.tumblr.com/post/167112068929/filoflife-arslan-ahmedov

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Kallaste vintern på fem år”

Skönt att det verkar GÅ bra. Detta porträtt var magiskt, mitt i Kungsan? Å andra sidan, om det händer något i varje bild blir man utpumpad och fartblind. Man ser inget till slut, inte ens ett slut. Bra att vila ögonen på lugn bild, porträtt, vy, vardagslunk. Själv vart på födelsedagslunch hos äldsta sonen på Värmdö, men tomatgalett gjord på mina tomater som jag odlat på balkongen här.

Stängt för kommentering.