Kategorier
Stockholm

Ett gäng halloweenare bara

Publicerar ett gäng halloweenare från söndagens begivenhet i Kungsträdgården. Har inte gjort något åt de röda ögonen då de ibland är resultatet av blixtanvändning, ibland på färgade linser. Röda ögon passar dessutom zombiesar. Sen får det kanske vara nog med slikt.

Sol utlovas för denna måndag, man får tacksamt ta emot minsta ljusglimt i vardagen.

Ser fram emot onsdag och mer street art då Wallery öppnar nytt klockan 17- på Riddargatan, ”Helium Style – invigningsfest och vernissage”. Slutar klockan 16 så jag har lite marginal. Annars är det lugnt på evenemangsfronten.

Har snackat om resandet med de jag träffat de senaste dagarna. Brukar boka resorna första veckan i januari, när SAS kör sin kampanj. Funderar över datumen, och vart. New York nästa höst, Berlin i vår. Kanske Dublin?

https://amydunny.tumblr.com/post/167158044138/thisistheuncannyvalley-christer-strömholm

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Ett gäng halloweenare bara”

Fantastiska bilder, röda ögonen perfekta här, en del av elementet. När ställer du ut. Vilket galleri. Det måste vara din tur nu.

Att ställa ut kostar mer än det smakar. Du ska ha bra printar, inramade, och du ska betala för hyra av galleriet. Tror inte eventuell försäljning täcker utgifterna. Tittade på några gamla bilder i förrgår, som någon kommenterat på en annan sajt, de var faktiskt bra. Sju år gamla bilder! Men tack för uppmuntran!

Du behöver börja nån stans för att bli känd. Bli känd är du verkligen värd. Och ditt engagemang, sen.

Stängt för kommentering.