Kategorier
Stockholm

Karamell och sauna på bussen

Karamellbutiksbuss i förrgår, saunadito i går. Snudd på outhärdligt. När det är -1° ute klär man sig ju extra varmt, då vill man inte sitta i +30°. Och det är inte riktigt läge att protestera med fötterna.

Börjar bli allt mer tunnhårig så jag köper nytt  schampo, ”volym”. Förväntar mig omedelbar effekt.

Funderar på hur jag ska klä mig för dagens bussresor.-2° ute, vad kommer det att vara på bussen? Utedag med pluttarna så det blir tjocktröja i dag igen. Får sätta mig nära bussdörrarna.

I kväll vernissage, om jag inte minns fel. Wallery flyttar in i sitt nya galleri på Riddargatan. Litet men drinken och snittarna smakade mums. ”Huge” stod för konsten, drygt 20 papp om man vill ha det på sin hemmavägg.

http://ober-0.tumblr.com/post/167191813315/blackbirdspots-my-little-wanderer

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Karamell och sauna på bussen”

Se där! Skön ”pondering” över dagen, din dag och själfulla bilder att sjunka in i. Du springer med foten på gallerier varenda dag och du får snittar till midda’. Unge man. hur orkar du? Du orkar. Busspendla och kliva iväg med stora steg mot nya heta galleriupplevelser, nya konstintag. Inte konstigt.

Fattar inte heller var jag får energin ifrån. Man skuttar runt som en gasell vid dessa evenemang, och här talar vi bokstavligen om en haltande liknelse. Tack för boken!

Ser dig som en haltande gasell på galleri! Boken, ville ändå visa var jag fastnat och passionerat mig. Kista! Man kan säga hahaha, men från min sida är det på fullaste allvar.Kista är magi för mig.

Stängt för kommentering.