Kategorier
Stockholm

Ingen Fågel Fenix

Kollade de tragiska resterna efter husbranden i hörnet Biblioteks- och Jakobsbergsgatan när jag ändå var i faggorna. En svedd fågelutsmyckning tronade högst upp på ruinen vore vi i ett annat krigets Berlin. Dessvärre lär det inte vara någon Fågel Fenix som reser sig ur askan.

Var på väg in i en lovande dröm. Nånting med att jag tagit en prenumeration på nån tidskrift och skulle bli telefonintervjuad om vad jag tyckte om senaste numret. Hög musik i luren, jag bytte ändå rum för att höra bättre och höll på att snubbla över laddsladden. Försökte som bäst hitta nämnda nummer när jag tyvärr hostade mig vaken. Andra drömmar kom när jag somnade igen.

http://koshigurajumy.tumblr.com/post/167223312690/jogoraz-jogo-z-he-comes-to-anyway

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 svar på ”Ingen Fågel Fenix”

Tack för dagens undersökande, ” Ingen Fågel Fenix”, och om de bedrägliga drömmarna som lovar och aldrig blir som man vill, man kommer inte dit, så är upplägget. Bra länkar, öppnar oändligheten som rymden själv. Det var längesedan jag hörde Thelonius Monk!

Weather Report och Jaco Pastorius är väl den jazz jag frivilligt lyssnar på. Mina drömmar är jag mer än nöjd med, ren underhållning, behöver inget Netflix.

Kul du har om nätterna. Bra för ekonomin. Sällan jag minns nåt. Vad går jag miste om. Däremot, här är en jazzlover! Mina svågrar drog in mig. De finns inte längre, svågrarna.

Inget överdrivet jazzlyssnande här. Då och då = rätt sällan. Gillar när jag hör jazz, jazz i blodet, går gärna på jazzfestivalen, men det har inte varit många gånger. Det finns annan musik… as you know

Har sett nämnda Weather Report på Konserthuset. James Blood Ulmer var kanonbra en kväll på Skeppsholmen. Hade med sig en tjej på elviolin och det var asbra, har tyvärr inte återfunnit nåt i närheten på skiva.

Stängt för kommentering.