Kategorier
Stockholm

Utmanad

Utmanas på Facebook i dag:

Seven days, seven black and white photos of your life. No humans. No explanation. Challenged by Cathrine Winberg Day 3/7.
Challenge someone every day. Matti Merilaid, are you up for a challenge?

Blir lite knepigt att plåta varje dag i sju dagar, men jag får ge det ett försök. Börjar i morgon.

Ha ha”, en registreringsskylt hånskrattar från infartsparkeringen. Ska det bli en sån dag? Bredvid mig på bussen sitter en ung man vars doft får mig att associera till min gamla skärbräda. Det luktar inte illa, men är kanske inte vad jag skulle vilja.

Nytt bokpaket från Bakhåll i postfacket: Dekius Lack När natten kommer är vägarna mina och Ernest Hemingway Den orörda platsen. Den senare kommer jag nog läsa inom kort, den andra hamnar i den stora högen att läsa när jag blir pensionär. Fast då kan man ge sig den på att synen sätter stopp.

http://yeswearemagazine.tumblr.com/post/167314148051/untitled-hammadi-chakouath-aka-ben-field

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 svar på ”Utmanad”

Bättre chans att plåta på bussen än från bilen. Spännande. Det finns superbra hjälp med gråstarr för pensionärer. Man ser mycket bättre än innan. Så du behöver inte vara så rädd, det blir bra.

No humans, så det får vara i en tom buss då.Men spännande, absolut. Får gå upp tidigare på morgnarna. Morsan blev så gott som blind, vet inte vad det var.

Stängt för kommentering.