Kategorier
Stockholm

NY, the Big Apple

Har glömt ställa iPhonen så jag försover mig på morgonen. Men bara med en kvart så den jobbar jag igen och kommer iväg i vanlig tid.

Konstaterar säsongens första sandinsats på vägen till bussen. Det måste varit halt i morse.

Foten känns riktigt skaplig på väg från skolan. Vilket är perfekt då jag behöver springa till tunnelbanan. När jag kliver av är det lika illa som i går, igen.

Åker in och jagar röd hatt. 199:- senare var den min. Passar på att köpa björntassar/fårskinnstofflor på Coop. Summa 550:- för nån timmes maskerad!

NY, the Big Apple, snart dags att ta tag i resedatum och boka.

Hamnar i samma tunnelbanevagn som fru Paddington, lustigt nog:

Får svar från Bredbandsbolaget. Anledningen till att jag inte kunde logga in och se matchen (Italien-Sverige) var överbelastning. ”Problemet är nu åtgärdat och streamen bör fungera korrekt!” Så j-a dags!!!

På tal om matchen kan jag äntligen läsa det jag visste skulle komma: italienska fotbollsföreträdare som skyller på domaren. Helt underbart! Spanska tidningen El Mundo, borde kanske vara neutral?, skriver att domaren tydligt gynnade Italien under matchen.

http://2000-lightyearsfromhome.tumblr.com/post/167409483496/flashofgod-willem-van-de-poll-laundry-lines

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 svar på ”NY, the Big Apple”

Härlig morgonläsning från dig! Du skriver underhållande. Din dagbok. Din blogg. Kanonbilder. Fru Paddington, välfunnen!!! Ha en jättebra maskeradfest i morgon.

Stängt för kommentering.