Kategorier
Stockholm

Utmaning 4/7

Following my mission, the challenge, hoppar jag av vid Gullmars på väg till jobbet för att leta motiv. Har skaplig koll på stationsbyggnaden men det blir ändå ett annat, nyupptäckt motiv, jag ägnar min begränsade tid åt. Motivet för min första tanke hade inte nåtts av morgonens solljus och var lite livlöst.
Är lite förväntansfull när jag åker hem, vill tro att bilderna blev bra.

Utmaningen:

Gatufotoversionen:

Kanal 5 ligger nere för Com Hems kunder – timmar före ödesmatchen Italien-Sverige. Tur att man har ett annat bolag! Tyckte jag tills jag skulle se matchen själv och det inte gick. ”Kan inte logga in, försök senare.” Missade matchen helt.

Kanske, kanske kan jag hitta min röda slokhatt på Butterick´s. Och då de stänger klockan 20 hinner jag dit trots att jag slutar klockan 18. Sen ska jag orka åka dit också, men jag har haft rätt bra energi de senaste veckorna.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Utmaning 4/7”

Spännande bilder i ditt nya projekt. Det kan hända något utan att mänskliga varelser står för ändelsen.

Hoppa Ni lyckligen kommer hem med en röd slokhatt, herr Paddington!

Stängt för kommentering.