Kategorier
Stockholm

Kreativt värre, foten likaså

Snappar upp min egen skugga på väg in i badrummet och inser att jag kan göra en bild av det. Får hålla på lite innan jag får med handen och en svart kant på vänster sida, samtidigt som jag behöver hålla kameran stadigt på 1/8. Det här blir bild 6 av 7 i min utmaning.

Ligger och lyssnar till hur snön regnar och stormar bort under natten.

Foten värre, den höll för en morgonrusch till bussen, sen haltade jag igen. Får se om il dottore hör av sig när bilderna tolkats.

En pappa sitter med treårig dotter på tuben, går genom veckodagarna och hur många de är. Dottern har bra koll: så ser ett ut och tar upp pappas pekfinger. Så ser sex ut, (sex fingrar), kommer fram till att det är sju veckodagar. Kul för en pedagog att se.

Kommer iväg på Cigar City tap take over på A Man in the Moon. Cigar City är ett fint bryggeri från Tampa i Florida. Foten mår inte så bra, har halkat tillbaka till hälta.

https://caisleain.tumblr.com/post/167808967486

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Kreativt värre, foten likaså”

Stängt för kommentering.