Kategorier
Stockholm

X-rayed, finally

Sena bussar och långa köer på morgonen. Kommer ändå iväg bra och får sittplats då två bussar kommer in samtidigt och några tar den andra. Har fem minuter tillgodo när jag kliver in på jobbet. Nu regnar snön bort så det kanske funkar som vanligt igen.

Nacka närsjukhus efter jobbet. Tror jag ser en karamellskål på receptionsdisken men den är för gamla nummerlappar. Tomt i väntrummet, de färska halkolyckorna trängs kanske på diverse akutmottagningar i detta nu innan de kryckar sig hit? Muzak i högtalarna. Behöver bara stå ut i ett par minuter innan jag blir hämtad. Röntgar foten uppifrån och från sidan. Pungar ut med två hundralappar och får inte ens med mig en bild hem. Ja ja.

Antingen har jag blivit förkyld igen eller så beror min täppta näsa på att jag sniffar gammalt golvlim på jobbet.

Några evenemang väntar: fina bryggeriet Cigarr City har ett tap take-over som jag kanske åker på i kväll. I morgon ännu ett street art-vernissage och Holmgång på söndag. Har dålig koll på lördagen, nu när jag inte har någon röntgen att springa på.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/167703646479/christopher-anderson-reflection-in-window-in-altamira

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”X-rayed, finally”

Jisses vilken fantastisk bild med Globen. Skönt att foten är fotad och du kanske får veta vad som går att göra. Du är mitt i arbetslivet och jag trappar ner, tar det lugn. Skriver på lite. Ha så kul i fotovimlet och konsertvimlet!

Mycket bra effekt med färgen. Nu ska det väl ordna sig, har du återbesök och får veta vad röntgen sa?

Stängt för kommentering.