Kategorier
Stockholm

Skönheten på plats

Rafsar iväg lite bilder ur B-sorteringen.

Baxar hem skönheten, sex kilo utsökt form och funktion.  Gängar på slangen och hon är komplett. Visserligen ett riktigt pulver, men ändå fin nu till jul. Undrar om pulvret funkar som fejksnö?

”När Indien börjar äta kött och när det blir fint att äta kött i hela Kina, då går jorden under. Det är inte en hypotes, det är ett faktum.” Henrik Schyffert levererar nästa domedagsprofetia. Den moderna motsvarigheten till Maya-kalendern? Eller Nostradamus förutsägelser?

41 190 minuter la jag på Spotify under året. Oftast gjorde jag annat samtidigt. Sen kan man fundera på om jag inte borde tagit motsvarande antal extra steg i stället.

Fattar inte vitsen med busshållplatsernas infotavlor när det kan stå att bussen är där ”nu” när den gick för två minuter sen, eller när den svänger ut från Slussen medan det står 2 minuter på tavlan. Långa köer på Slussen på eftermiddagen, kön till buss 401 överlappade 446-kön med 30 meter. Sen kommer två 446:or samtidigt. MEN, vid Orminge bad föraren av min buss om ursäkt och tackade för vårt tålamod plus lite till. Och det förlåter allt.

http://zzzze.tumblr.com/post/168189081885/gacougnol-erwin-blumenfeld-shadow-jo-regaldi

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

8 svar på ”Skönheten på plats”

Skön läsning som vanlig. Köttätande i Kina och Indien, kul eller ödesdigert. Bussarna, jag va fan, den har redan gått. SL borde känna till det här du berättar om. Skön helg! Barnbarn sover över. Fullt fart ba¨!

Stängt för kommentering.