Kategorier
Stockholm

Bollsinne

Ari Behn: Spacey tog på mina bollar

Man ska aldrig förakta skådisar med bollsinne. Eller så är det precis det man ska.

Hann inte mer än kolla min blivande pension förrän kvällstidningen skriker om miljardregn över PPM-spararna. Får  se om åtminstone några spänn strilar ner över mig. Och jag kan ju hoppas på bostadstillägg, kanske.

Lite blurriga bilder från tunnelbanan, där man får leta lite innan nyllena dyker upp.

Snö under natten, regn hela dagen. Vad ska det vara bra för?

Min sparkampanj kollapsar bit för bit mest varje dag. I går åkte 1 300:- till nya linser och snart är det dags för nytt 90-dagarskort på SL, 2 400:- nånting.

https://uconstruction.tumblr.com/post/168258901674/nick-hedges-child-crosses-a-glasgow-tenement

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

1 svar på ”Bollsinne”

Aha var det Kevin som tog på Ari Behns bollar. Satan vad jag blir besviken, jag tycker och har tyckt Kevin är en så djävla bra skådis. Aha undra vad han gjorde med tjejerna i American Beauty? Skitbra i Lasse Hallströms Sjöfartsnytt, Aldrig för man vara glad. Idag Kista, herre med gods i Skåne berättade om när han var med och startade Kista. Har du använt brandsläckaren, hoppas inte, röd som en julgran. God natt!

Stängt för kommentering.