Kategorier
Stockholm

Granar och morötter

En gran i nätstrumpa lämnar bakluckan på en Nissan medan en mops håller vakt. I mossan under piskställnngen letar en kaja efter nåt ätbart.

Kan du köpa några morötter? Kan du inte göra det?

Helikopterspaning över Söder när jag rullar in mot Slussen. Säkert ett bankrån, eller nåt.
Tar Katarinavägen upp till Tjärhovsgatan och CFF:s julmarknad.  Köper mig en slurk glögg och en lussebulle innan jag börjar ta in fotografierna. En hel del bra. En del kändisar, några snackar jag lite med: Fjellis, Eps, Johan B, Krille, Micke Berg, Mats Adsten, Ola B, GK-Mia.
Lämnar stället efter att ha swishat 520 bagis för tre fotoböcker: Paradise Stockholm, av Joakim Kocjancic, Solteckningar av Martin Skog och Gatans poesi av Hillevi Nagel. Alla tre med bilder inom motivområden där jag själv rör mig.

Går Horns bortåt Zinken och köper ett kit akrylfärger. Som om jag skulle börja måla igen. Men man ska aldrig säga aldrig.

Sen har det blivit så skumt att jag inte tycker det är någon idé att åka ut till Liljeholmen och Färgfabriken. Kan ta det i morgon istället.

Fotnot: när jag gått foten varm funkar den skapligt. När den stelnar till efter bara en stunds overksamhet återgår den till det onda.

http://yeswearemagazine.tumblr.com/post/168357948766/for-every-occasion-salvos-gifts-barton-ste

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017