Kategorier
Stockholm

Sol, treo och voltaren

Tänker att jag först åker och fixar SL-kortet, sen åker till Liljeholmen och Färgfabriken. Nä, tvärtom får det bli. En massa tomtar ska springa runt, med start i Kungsan, vet inte om jag hinner med det också.

Egentligen vill jag stanna hemma, har ont i huvudet plus det där med foten. Men den där j-a solen lyser ju som en galning så jag måste ut. Några treo bara, så är man på G igen. Och voltaren gel på fossingen.

Kan inte ladda upp bilder på Facebook sen i går kväll. Irriterande! Men jag överlever nog.

Börjar bli dags för en julklippning. Frågan är var. Har klippt mig i Orminge centrum de senaste tre-fyra gångerna, kanske läge att testa nån annan frisör?

http://yeswearemagazine.tumblr.com/post/168357948766/for-every-occasion-salvos-gifts-barton-ste

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 svar på ”Sol, treo och voltaren”

Halta är inte bra, det blir snedbelastning och symptomen blir värre. Vet av egen erfarenhet och blev tillsagd av min sjukgymnast att inte halta, vad än du gör. Det blir värre. Tyvärr. Må Bra i Orminge är bra, bra sjukgymnaster, Testa. Om jag tjatar är det för att jag vill du ska bli bra i din fot. Så du kan fota mera. 🙂

Stängt för kommentering.