Kategorier
Stockholm

Magic City revisited

Bevistar och bedricker en Chimay trappistölprovning. 6 x 10 cl röd, vit, blå, guld, grand reserva lagrad på cognac respektive romfat. Allt för ett stadigare steg på väg ut till Frihamnen och Oliw87-vernissagen. Annars inte min kopp öl, egentligen mer för erfarenheten och inte minst för att få tiden att gå. Blev till och med lite varm om örsnibbarna och social, lurar på en (ännu) äldre gentleman samma Chimayprovning innan jag gick.

Ute på Magic City i Frihamnen och vernissagen, tar Wallery-Jimmy emot med ett handslag. Efter en skopa popcorn och ett glas cava förs vi till en ny del av den stora gatukonstutställningen och en samling av Oliw87:s verk.

Tar en påfyllning av cavan innan jag beger mig hemåt. Missar en trottoarkant av nån anledning, som tur var tar vänster hälsena mesta smällen. Tajmar en buss perfekt och via Gärdets t-banestation var jag strax vid Slussen och även där passar jag bussen väl.

https://fujifojo.tumblr.com/post/168547768762/chanukah-eado-houston-2017

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017