Kategorier
Stockholm

Coop, för h-e!

Hör genom fönstret hur frusen snö knastrar under bildäck och skosulor, minusgrader. På morgonbussen luktar det popcorn alternativt blöt vante på hett element. En ensam stjärngosse kliver av bussen vid Myrsjöskolan.

Spelade fotboll häromnatten, rena drömliret. Det lustiga när jag lirar är att det sällan är en riktig fotboll med i spelet. Ibland spelar vi med en platt sak, nu senast var det nånting fluffigt.

Coop, för h-e! Konsumentföreningen i Stockholm, eller vilka det nu är, skickar då och då ut enkäter till oss kunder och i varenda enkät har jag påpekat att jag tycker att gångarna ska hållas rena från pallar med tillfälliga erbjudanden. Jag vill kunna röra mig i min mataffär och inte hindras av en massa bråte som i sin tur medför att det bara behövs två kundvagnar för att blockera de bredaste gångarna. Det blev sen bättre ett tag, eller hyfsat länge. Men i dag fanns en lastpall med f-cking talgbollar (!) mellan spel/tobak/paketutlämning och kassorna. Där det reda när trångt när folk köar med sina paketavier. Ruttet!

Över 3 700 följare på Tumblr och elva dagar till jul!

http://joeinct.tumblr.com/post/168397739797/untitled-paris-photo-by-leonardo-cantero-1962

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 svar på ”Coop, för h-e!”

Måste du säga att det är elva dagar till jul. Får ont i magen. Har inte gjort ett dugg än. Jaha, man kan klaga på Coop. Det behövs ju bara några som går med vagnar och bara tänker på sig själva som att det bara är de som handlar för att det ska bli propp i handlandet. Fotolike!

Gå försiktigt! Halt i morgon igen. Jag klarade att åka med 6 lådor böcker till Kista idag, tack och lov det var regn och blask,. Men i morgon är det nog halt igen. Tack care with the FOOT!

Stängt för kommentering.