Kategorier
Stockholm

Julkortsproblem

I want to make beautiful things, even if nobody cares.
Saul Bass

America” med Simon & Garfunkel spelas upp på min dator och jag minns när jag hörde den för första gången. En vikarie vi hade på gymnasiet  spelade denna underbara, vackra sång. ”Counting the cars on the New Jersey turnpike, they´ve all come to look for  America”. Kom ihåg denna strof när jag långt, långt senare själv befann mig på nämnda turnpike på väg in mot Manhattan.

Skapar en massa bloggutkast med mina senaste bilder och det är ett gäng. Har nog ändå missat några. Fixar lite i bildbiblioteket i Lightroom.

Testprintade några foton inför julkortsproduktionen. Är inte helt säker på vilket av mina foton som ska bli årets julkort. Väntar tills jag kommer hem efter dagens utflykt. För vem vet vad jag hittat.

Självklart signalerar skrivaren att en färg tagit slut och  ”replace maintenance cartridge soon”. Färgpatronen har jag hemma, den andra får jag beställa. Det brukar gå i ett nafs. Det visar sig också att datorn och skrivaren inte hittar varandra så det blir ännu ett problem att lösa.

På Facebook: ”Frank Corapi har lagt till dig i gruppen ASW European Union Photographers & Digital Artists.” Nån slags cred är det nog, men bilderna i gruppen är av annat slag än de jag gör.

http://lensblr-network.tumblr.com/post/168601538751/pedrocobo-empire-state-building-nyc

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 svar på ”Julkortsproblem”

Grattis! Du är med: ”Frank Corapi har lagt till dig i gruppen ASW European Union Photographers & Digital Artists.” Där också. Ha en bra fotodag. Ska ut lite jag också! Glad Tredje Advent!

Stängt för kommentering.