Kategorier
Stockholm

Libation

Läser söndagens morgontidning mellan halv åtta och halv nio. Förutom sudokun gillar jag språkkvisset. Får tio rätt av tolv, missar libation (dryckesoffer) och faktotum (hjälpreda). Borde kanske kunnat det senare, fixar å andra sidan ordet brissling (skarpsill. Efter en kvalificerad gissning.).

Tycker väl inte att jag ser så mycket sol när jag kikar ut genom fönstret. Bra, då kan jag fixa med det som behöver fixas i lugn och ro. Någon halvtimme senare var den där, solen. Stannar hemma ändå. Har just ingen fotoidé att realisera. Julkorten är prio ett!

Fotnot: Vill inte jinxa, men foten känns hel igen. Bara för att jag skriver det blir det väl fel igen, kanske i nån häl (igen).

Julkortsproblemet: plugga in rätt kabel!  Sen var det bara att köra. Väldigt skönt att ha fått iväg dem.

En vecka kvar inan det blir några extra dagar ledigt.

http://abstracthippie.tumblr.com/post/168633263506/flashofgod-victor-bulla-young-pioneers

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017