Kategorier
Stockholm

Oxfilé eller inte oxfilé?

Har som sagt många följare på Tumblr. Brukar följa en del tillbaka, om de fotograferar sånt jag gillar att se eller är nyfiken på. Ibland när jag kollar upp en nybliven följare möts jag av ”This Tumblr has hardly any posts. None at all, in fact” med flera ironiska kommentarer.

Drabbas av ett smärre mysterium när jag rakar mig på morgonen. Tappar rakhyveln i badkaren och främre delen bara försvinner. Ser ut som om det försvann ner i avloppet men det borde inte få plats. Gör en okulärbesiktning när jag kommer hem, kollar både badkarets avloppsslang och på golvet under badkaret. Spårlöst borta. Upptäcker sen att det bara är själva rakbladsdelen som är borta och den är inte så stor, och framförallt behöver jag inte leta efter den. Så spännande kan livet vara.

En dag till, sen är det tre dagar ledigt. Brukar käka oxfilé på nyårsafton men jag hoppar kanske det och spar pengarna. Får kika på köttbitarna i morgon, ser jag nån som ser smaskig ut kanske jag slår till ändå. Vem påstår att välstånd är oproblematiskt?!

På tal om köttbitar, svenskan Carolina Falkholt väcker stor uppmärksamhet, och upprördhet, på Lower East Side i New York. Hon har målet en fyra våningar hög snorre på en gavel därstädes. Gick genast in och gillade hennes fejansida. Dick pics är ju inne, vad jag förstår, och den här är som en gigantisk rød pølse i nyllet på, tja de flesta vad jag förstår av reaktionerna over there.

https://soniacv70.tumblr.com/post/168958081527/httple-immortetumblrcom

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 svar på ”Oxfilé eller inte oxfilé?”

Jo men jag kollade Carolina Falkholt: ” Och eftersom hon redan målat flera snippor och vaginor blev det den här gången en penis.” Kan en snopp komma in i en kvinna kan den komma upp på en vägg. Det är väl bra att kåta upp vardagen, inte så många som vågar. Och tyvärr blev den över målad. För många victorianer.

Kände igen namnet, men minns inte varifrån, kanske skolan i Nyköping. Gillar som sagt tilltaget, rätt kaxigt att stå där på en skylift i flera dagar och måla en jättepenis medan folk går förbi nedanför.

Verkligen kaxigt, och mycket mer attraktivt man mansorgan än dito kvinno-. Bravo! Synd den inte fick finnas kvar.

Stängt för kommentering.