Kategorier
Stockholm

Som klippt men ej skuret

”Fridas klippotek”, granne med skomakaren, fick den stora äran att klippa mig denna gång. Skomakaren har stängt över helgerna, är en gammal fotbollspelare som jag spelat mot flera gånger. Morgonbussen körs av ”Gusse”, även det en motståndare på fotbollsplan, men även förälder till en av mina elever, säg för trettio år sen. I centrum träffar jag Ola, som var i New York samtidigt som jag, förra våren. Det är tydligen en sån dag.

Livet är fullt av äventyr och upptäckter, minnen. Slog mig häromdagen att jag köpt en flaska lemonad för några månader sen, eller tänkte jag bara göra det? Var tvungen att kika i svalen – och där stod en flaska lemonad mycket riktigt.

Har inte plåtat på några veckor och nu börjar bilderna dyka upp. Ser en bra på tunnelbanan men har fel kamera med mig. Hade behövt så där 85 mm i stället för 35.

Trasslade mig in och justerade mina pensionsfonder, hoppas till det bättre. Men det är ju skit att man ska vara tvungen att hålla på så. Särskilt när det finns bolag som Allra som bara vill blåsa en på stålar.

Mer gnäll, det förbannade COOP som i sin girighet lassar ut pallar med skit i gångarna så det blir ideliga stopp vid mejeridisken så fort nån med kundvagn stannar. Don´t like! Don´t like at all!

https://sympatheticnerve.tumblr.com/post/169042189599/historicaltimes-unidentified-american-soldier

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Som klippt men ej skuret”

Roligt att du är uppväxt här och träffar gamla stötar. Jag har jag i alla fall min forterapeut Ann-Sofie intill skomakarn och Ines, mitt barnbarn, har gått på Dansens hus. Annars var jag Bergslagstroll, fram till 1966. Här i Saltsjö-Boo har jag inte bott i tio år ens. Mellansonen lurade hit mot, innan var det Ekerö i alla år. Kolla min FB. Om du orkar. De finns dem som känner igen mig och säger hej, för att de går i mina barnbarns skola. Det är kul. Man känner sig hemma då. Bra bild!

Stängt för kommentering.