Kategorier
Stockholm

Trafikskadat kaffe

”Egentligen mår du bäst av att ta det lugnt men helst ägnar du kvällen åt att festa och roa dig istället.”

Man får välja de dagar man läser sitt horoskop. Efter en dag på slirigt underlag där jag försökte hålla tungan rätt i mun, belönar jag samma kroppsdel med en dubbelsemla. Mer fest än så blir det inte.

Hittar en låda trafikskadade varor på Coop och landar en påse Colombiakaffe för 15:-. Kostar säkert minst 16 kronor annars. Vet dock inte i vilken grad bönorna är trafikskadade, kanske är det bara snäv hållbarhetstid?

Ett av mina favoritbryggerier, Captain Lawrence Brewing Company, kör en tap take over på Tritonia nästa fredag. Då har jag fått lön så det vill jag inte missa.

https://sympatheticnerve.tumblr.com/post/169705525684/take-it-sloooooow-auteur

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Trafikskadat kaffe”

Stängt för kommentering.