Kategorier
Stockholm

Sena drag

”Klik, klik, klik”, ”knjirr, knjirr, knjirr”! Ett par broddar har gjort sällskap med ett par Ice-bugs på Slussens t-platform. Vintern har många ljud.

Läser om Anna Holmlund, skicross-stjärnan som skadade sig svårt och nu kämpar för att komma tillbaka trots hjärnskador. Hon hyllades på Idrottsgalan men fick se ett inslag som gjorde henne ledsen.

– Det är jobbigt för vilken person som helst att se vilken nivå man varit på och sen få höra på en tv-skärm att man aldrig kommer kunna åka på den nivån igen, sa pojkvännen Victor Öhling Norberg.

Ganska självklart, va?!

Si och så med drömmandet de senaste nätterna. Inledde sovandet härom kvällen med ett par feta sendrag i vänster vad och fot. Googlade: Orsaken till att vi får muskelkramp är inte klarlagd. Men man vet att vätskedrivande läkemedel kan göra att man lättare drabbas. Överlag är det viktigt att hålla vätskenivån i kroppen i balans för att förhindra och lindra kramper.

Härligt besked, sendrag eller toabesök varannan timme.

Fotona ovan är tagna på Riddarholmen för några veckor sedan. Inte mina bästa, men ändå…

En liten kille står och grinar vid Coopkassan. Pappan: men du fick ju blippa två grejer och Julia bara en. Det är ju inte ens rättvist.
– Jag vill blippa TRE!

Kanske är ett kreativt sug på väg att etablera sig lagom till helgen. Ingen sol i sikte, så vi får se vad det blir.

https://uconstruction.tumblr.com/post/169704902564/henri-cartier-bresson-1908-2004-french-an

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Sena drag”

Skööööna bilder! Otroligt klumpigt av galan att visa film om Anna Holmlund. Var fan är empatin, läste samma som du. Magnesium ska vara bra mot sendrag. Det är nån brist. För du är väl inte gravid, då får man sendrag x 3.

Apotek och Hälsokost har magnesium i platsburk. När för vi burkar i annat material. Nu håller vi på att slippa plastpåsar. Du slipper nog kramp snart, foten är ju bra! 🙂 Knirka på, jag gör det också!

Stängt för kommentering.