Kategorier
Stockholm

Först kvantiteten sen kvaliten!

Fotosidan har besökt två Sony-fabriker, dels sensorfabriken där 4 miljoner sensorer görs varje dag.

Det blir hisnande 1 460 000 sensorer på ett år och om fem år 7 300 000 stycken. Vad ska mänskligheten med dem till?

Solen sken mest hela dagen och jag hade nästan dåligt samvete för att jag stannade inne. För att sänka det lite till tog jag en lång tupplur mitt på blanka eftermiddagen. Antar att jag behövde det, förmodligen är det bra för den kreativa processen eller för nåt annat.

Laddar upp ett gäng bilder på Fotosidan, från vecka 48 nånting till nu. Har inte varit aktiv där på länge. Tycker inte gatufotopoolerna där håller nån vidare kvalitet och mina bilder passar inte där. ”Poolen får inte bli ett forum för semesteralbum.” som poolvärd Bengt just skrev. Dessutom är aktiviteten så låg att det tar dagar innan nån ens har sett ens bild.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Först kvantiteten sen kvaliten!”

Idag är det ännu kallare och soligare! Undrar om alla sensorer fungerar i denna kyla. Om de är testade för vårt klimat. Annars blir de nog ännu fler framöver för de tar över mänskliga funktioner mer och mer. Vi människor dräneras inte bara pga av sensorerna utan alla slags chips och it-grejer och vi måste skaffa hjärnförstärkare för att vara med i det nya samhället. Typ!

Jag skulle åka till Värmdö med semlor till äldsta sonen och barnbarnen där, för att ses en stund. Men jag tror jag låter bli att dra iväg i bilen som fortfarande inte är självkörande utan jag måste köra den själv, Aj!

Så länga jag klarar att lösa sudoku och korsord kommer jag vägra hjärnförstärkare.
Det blev annars en härlig dag på stan med sol och dis/dimma.

Utvecklingen går fortare än vi kan förutse. Rätt om det är har vi alla en, tror jag. Då blir det svårare sudokus!

Det var fint idag, tänk om alla dagar vinterdagar kunde vara så fina! Fina foton?

Datachips kan man ju redan få inopererad i handen, undrar var man vill ha sensorn nånstans?
Fint i dag, yes! Foton? På en skala 1-10 blev det kanske nån sexa, några femmor. Får låta dem ligga till sig lite.

Stängt för kommentering.