Kategorier
Stockholm

Voodoo i vintersol

Hängig och mer förkyld än vanligt en måndagmorgon. Hackig, orytmisk natt, får ingen fart på drömmandet. Har sluppit sendrag flera nätter i rad men får ett sent drag tidigt i morse. Eländena hopar sig. Tajmar däremot sömncykeln bra och vaknar strax före iPhonen.

Märkbart ljusare när jag gick till morgonbussen, det finns hopp om vår även i år. Rätt som det är sitter näktergalarna och kraxar vid Djurgårdsbrunn.

Är kanske lite nöjd med den här bilden ändå, utan att den för den skull är märkvärdig. Gillar de olika testerna i bilden. Voodoo i vintersol.

Marx och Engels… Påminner mig om mitt besök i Manchester 2011 då jag besökte det bibliotek där dessa båda giganter träffades. Biblioteket låg inne på en flickskolas skolgård och jag fick karta och stränga förhållningsorder att följa raka vägen till bibliotekets port. Gud nåde minsta snedsteg!

Får mejl från nån med svenskt namn som påstår sig sitta i Donetsk, Ukraina, bestulen på pass och pengar och hoppades att jag kunde hjälpa honom.

https://alchemy-of-self.tumblr.com/post/169931832337

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Voodoo i vintersol”

Det låter som nån har blivit kapad. De kapar ett konto och sen säger det att personen som har kontot behöver pengar för att kaparen ska få pengar. Det är fult. Du känner antagligen den kapade, ingår i din maillista, Men du går väl inte på det?

Fina bilder igen. Näktergalen vid Djurgårdsbrunn, verkar lockande. Jag åker till Ekerö ibland till kanalen för att lysnna på den näktergalen som jag lyssnat till de 30 år jag bodde där, ja, ja. Krya på dig!

Känner inte tiggaren, vet inte hur han fått tag i min mejladress. Finns inte en chans att jag skulle skicka en spänn till Donetsk, Ukraina or elsewhere. Kan vara småmysigt vid Djurgårdsbrunn och närbelägna Isbladskärret om våren.

Stängt för kommentering.