Kategorier
Stockholm

Miljövänlig och potentiell snattare

Asså, stora Coop i Orminge. ”Ta inte fler plastkassar än du behöver!” Och när jag inte behöver någon är det för att det jag köper ryms i fickorna. Men då lyser det rött vid självbetjäningen och personal tillkallas för en ”avstämning”, det vill säga att de kollar att jag betalat de tre varorna jag stoppat i mina fickor. Kul att vara miljövänlig i sina egna ögon och potentiell snattare i Coops!

Hade ändå tur med vädret, det var uppehåll. Så det blev en dryg timma slaskåkning på pulka och stjärtlapp, förmodligen det sista som gick att göra på den snön. Blöta och kalla var de efteråt, men de hade haft kul sa de på samlingen efter.

Ute blåser det och det är mycket mörkare igen nu när snön töade bort.

I kväll ska jag försöka komma ihåg att åka till den nyöppnade fotobutiken mittemot Centralen och lyssna på ett föredrag. Har en halvtimme på mig att hinna dit, det bör gå.

http://the-night-picture-collector.tumblr.com/post/170084978191/last-picture-show-eo-hoppe-the-canal

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Miljövänlig och potentiell snattare”

Mysigt att det blev fin stjärlappsåkning för barnen, i blötan. Det kom in en enkät från Coop på nätet och jag svarade och tyckte att det behövdes göra mkt för att få en bra butik. Gillar ny fotobutik mitt emot Centralen, måste testa den. Det blir ljusare för varje dag. Våren kommer småningom!

Jag hyser då ingen sympati för autocorrect, trycker ac mest jävlas när man försöker hitta på egna ord eller använder lite mer ovanliga dito. Envisas ofta med sin uppfattning, ac.

Stängt för kommentering.