Kategorier
Stockholm

Malätet och malplacerat

Var på föreläsning i går kväll på den nyöppnade fotobutiken på Vasagatan. Det var min gamle bekant Mats Alfredsson som pratade gatufoto och visade sina fina exempel. Köpte hans Chicago-bok senast han var i stan. Lite segt att stå still i en och en halvtimme.

Tror jag hade en adjötillställning under dagen, bar en favorittröja som jag köpt på Günthers i Slussen för massor av år sen. Tyvärr tyckte malarna lika mycket om den som jag och den var tämligen rik på hål. Lite malplacerat, uppenbarligen.


Noterar att mina Meindl-kängor börjar visa tecken på att ge upp. Det förra paret hade jag i trettio år under hårda villkor uppe i svenska fjällen och i skogarna här hemma, detta par börjar säcka efter kanske åtta år. Men, det är så det är nuförtiden.

http://mijnheer-a.tumblr.com/post/169877744850

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Malätet och malplacerat”

Ännu dimma på en bro, ST Eriksbron? Uttrycksfullt! Vadå avsked, går du i pension till sommaren? Mysigt att läsa varje morgon! Och får alltid dra på smilbanden. Bra!

Stängt för kommentering.