Kategorier
Stockholm

Dyrare glass

Efter lite välbehövlig vila kommer jag ihåg att jag planerat att boka Berlin för en vecka i maj den här helgen. Så nu är det gjort!

”Vaniljpriset stiger, glassen blir dyrare!” Man filtrerar snabbt ut de viktigaste nyheterna.

Läser om filmen ”The Post” och i samband med det om ”Alla presidentens män” och om tidningsägaren Graham, chefredaktören Bradlee, journalisterna Woodward och Bernstein och journalistikens roll för att avslöja Vita husets lögner om Vietnam. Önskar att jag hade alla självbiografier och biografier och övrig litteratur som omnämns i artikeln. Verkar riktigt intressant, och det är viktig nutidshistoria. Börjar kolla dokumentären ”The Vietnam War” på SvT Play. Tio avsnitt.

Gråväder och ont i knät, bra dag för dokumentärer. Har jag koll på uret ser jag VM-finalen i handboll kl 20. Knät, tar det åtta veckor som med foten att bli av med smärtan? Bara det är okej i Berlin, är jag nöjd.

Gå ner i vikt genom att räkna kalorier, tipsar kvällstidningen. Tänker att om jag räknar kalorier i stället för får när jag ska somna slår jag två flugor i en smäll.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/170194677525/ollebosse-shadows-andre-kertesz-1931

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Dyrare glass”

Nej! Övertro på kaffet! Även om man inte kan leva utan kaffe. Jag tror det är DU! Kraften från dig!

Stängt för kommentering.