Kategorier
Stockholm

”The Vietnam War”

”NEW CHALLENGE: let’s find out the numbers around us!” Ny utmaning på Progressive-street, får se vad jag kan bidra med där.

Ser de fyra första avsnitten av dokumentärserien ”The Vietnam War”, ständigt dessa män och deras puffror, deras makthunger och korruption, deras förakt för allt mänskligt liv, amerikanskt som vietnamesiskt. Bra foto och musik i eländet.

Är ju i NYC tio dagar denna gång. Har då att fundera över om jag ska ha ett sjudagars Metrocard eller ett med tio resor. Lutar åt det förstnämnda, får ta ett par dagar i början till fots.

När jag hänger tvätt ser jag att det är några skjortor jag nog bör säga hej då till också. Man har kanske tagit sig i kragen för ofta, det är ett lite väl synligt slitage särskilt där. Får köpa nya på No Relation Vintage på Manhattan i höst.

https://uconstruction.tumblr.com/post/170223682269/paolo-monti-1908-1982-italian-gli-occhi-1951

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018