Kategorier
Stockholm

Plogat men inte sandat

Roligare tisdag, kul med snö även om det är ett oskick att ploga utan att sanda.

Läser i DN att Croneman tycker samma som jag om detta osmakliga vältrande i kändisars död.

”Sameblod” verkar vara en rulle att se. Hoppas den finns på flyget i höst. Det är nästan bara där jag ser film nuförtiden.

Ser några avsnitt till av dokumentären ”The Vietnam Wars” och hur Richard Nixon blev president på lögn och fulspel och sen fortsatte i samma stil. Det finns traditioner i det republikanska partiet.

Skridskoåkning i Kungsan med förskoleklassen denna förmiddag. Lär få knyta skridskor så fingrarna blöder.

Förundras stundtals över de av mina medpassagerare som kliver på bussen utan att ha en susning var de har sitt SL-kort. De står där och känner i sina fickor och rotar i sina väskor om och om igen. Själv har jag mitt kort i samma ficka hela tiden.

https://uconstruction.tumblr.com/post/170334510229/aldo-beltrame-1965

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Plogat men inte sandat”

OM man ska åka buss, tänker jag att man planerar att göra det och tar fram kortet. Eller? Du är i farten, om du inte är det blir jag orolig. Då är något fel. Min yngste son med lägenhet på Kungsholmen åker till Lissabon i en måndag med jobbet. Då får jag bo där på Kungsholmen hur mycket jag vill och ska då excellera i film och kanske teater. Behöver inte ta mig hem till Saltsjö-Boo. Man får passa på. Hur mår händerna, efter allt skridskoknytande?

Vore fint med en övernattningslägenhet på stan.
Händerna klarade sig. Hade tur med barn som hade skridskor där man knäpper och inte knyter.

Stängt för kommentering.