Kategorier
Stockholm

Måndag, bloody måndag

Kollar handbollsfinalen på TV3 och efter 8 minuter blir det svart. Tredje gången det händer när jag vill se en viktig match och det beror sannolikt på överbelastning. Får tillbaka bilden men i andra halvlek är det dags igen. Bilden tillbaka efter tio minuter och då ser det kört ut för Sverige. Fast jag vet inte, det är så förbannat mycket reklam i trean så det är nästan skönt med svart ruta. Kontakterna med kundtjänst är rena tramset. .

Det är en sån där grinig, tråkig måndag och jag fortsätter gnälla. Nu på Aftonbladet som skriver om Ingvar Kamprads dödskamp. Innan det var det  Rikard Wolffs med flera. Hyenor!

Och så snö på det!

Knät är okej igen, om man nu ska leta efter nåt positivt.

Funderar på de där förarlösa bussarna. Hur är det med säkerheten om buset kliver på?

http://ericmenchersnapshots.tumblr.com/post/170265883878/sunday-santiago-atitlán-at-santiago-atitlán

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 svar på ”Måndag, bloody måndag”

Bra med knät där. Jag börjar själv på F&S snart, då jag är klar på Må Bra. Artros. Ja, undrar hur det blir om drägget klivet på förarlösa bussar. Det har ingen tänkt på, har man inte hört. De testar i Kista, hos mina kompisar. Så dj-l bra bild. Njut!

Gav knät sista smörjelsen (Voltaren gel) och det gjorde susen. Eller om det var något annat. De kanske gör de förarlösa bussarna med katapultstolar? Så man kan sticka snabbt om det skulle bli jobbigt.

Stängt för kommentering.