Kategorier
Stockholm

Raghu Rai, fantastisk fotograf

Se hyllade storfilmen ”Borg” – för bara 1 krona första månaden!
Tänk att sitta och kolla på samma film i en månad! Fast – en krona är ändå billigt!
Prekärt – tillståndet innan förälskelsen. (Älskar DN:s Namn och Nytt-sida).
Hade en förnimmelse av att jag skulle vinna en stor summa pengar på lotto i går kväll. Nu känner jag mig lurad.

Såg så sista avsnittet av dokumentären ”The Vietnam War”. Det värsta är väl vetskapen att de ingenting lärt. Men bra foto, som sagt.

Avslutar lördagkvällen med en dokumentär om den indiske fotografen Raghu Rai, kallad indiska fotografins fader. Fantastiskt foto, fantastisk fotograf! Starka porträtt av Moder Terese, Dalai Lama, Indira Gandhi med flera. Svtplay, igen.

http://martinbalance.tumblr.com/post/67484162428/raghu-rai-wrestlers-at-akhara-1979

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Raghu Rai, fantastisk fotograf”

Tack! Att du orkar se dokumentär om Vietnamkriget. Kan gilla deckare, ser Bron just nu, Men andra världskriget och annat som skett ganska nyligen tycker jag blir för hemskt. Var med Johan i ett koncentrationsläger utanför Munchen. Svårt tycker jag. Björn Borg ska jag nog se nr jag bor i Johans lgh i stan. Var den ok? Nu är jag slut efter allt fix för kalkonmiddagen. Det blir bra. Trevlig vecka.!

Tycker dokumentären om Vietnam var en viktig tillbakablick med stor relevans till vår nutid, inte minst med politiker som döljer sanningen. Det var mycket som kom fram i intervjuerna med tjänstemän och militärer på högre nivå som vi inte visste då. Därtill intervjuades de som deltagit i striderna.

Stängt för kommentering.