Datordrivna aggressioner

Gör ett nytt försök att byta lösenord till Stockholm stad, men det funkar inte hur jag än försöker. Kommer inte in på mitt gamla lösenord. Känner mig aggressiv!  Det enda jag lyckades byta i vevan var lösenordet till Google.com och det var inte min avsikt.

När jag ändå är förbannad provar jag att logga in på Flickr från iMacen. Icke sa Nicke! Verifieringskoder och nycklar hit eller dit, det funkar bara inte.

Lika bra att testa inloggning på Bredbandsbolaget. Samma resultat där. Men blodådrorna vid tinningen håller.

Inte mycket går min väg den här kvällen, när jag tänker efter. Bara att dra något gammalt över sig.

Men måndagen blev fin, med friska minusgrader och sol. Underbart! Nu varslar meteorologerna om ”nationellt isdygn”. Låter som nåt bra att enas  kring, ”tillsammans mot iskylan”. Läser också att skolor stängde efter ”spanskt snöfall”. Tänk om vi kunde få ett sånt vi också, det vore spännande!

Ett gäng följarförfrågningar tickar in på Insta med jämna mellanrum. Tar bort de flesta, vill bara ha seriösa fotografer som följare.

Blev påmind om min berlinbok. som jag tänkt göra sen 2015 tror jag. Tyvärr lite väl bökig att göra på Blurb, därtill är det kinkigare att få svartvita bilder bra. Men, jag får ta tag i bitarna het enkelt, och fixa till ett provex.

http://ericmenchersnapshots.tumblr.com/post/170494864543/play-ball-at-santa-cruz-la-laguna-solola

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Datordrivna aggressioner”

  1. Det blir väl bra med en fotobok om Berlin. Behöver du ha nån som tjatar? Du svänger dig med termer jag inte förstår, en annan värld. Blurb? Din värld. Men isvinter har vi kanske idag och tänk om skolorna stängde när det blev snö i Sverige. Önskar du det? Börserna är på väg upp i USA idag, säger Di, får nyhetsbrev därifrån. Solen vill lysa lite även idag. Hare fint!

  2. Nä, jag vill inte ha fler som tjatar. Vill bara ha energi att göra bokeländet. Behöver göra den i ett svep, annars glömmer jag bort hur man gör och var på datorn jag har den. Jag vill se ett spanskt snöfall, inte stängda skolor. Och nationellt isdygn låter mest som en trevlig högtid. Börser hit och dit, har mina fattiga sekiner i ett par fonder som båda ligger på minus det här året, vad kan jag göra åt det?

  3. Önska fonderna på plus! Vet hur det är. Har saker jag tänker göra men gör dem inte. God Kväll!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.