Korkad råsaft

Dagen gick bra trots sömnunderskott.

Coop hamnar på plus igen, köpte en flaska ”råsaft” vars kork var ”öppnad” eller felaktigt försluten. Den smakade också lite lattjo så den tänkte jag hälla ut. Inga problem att ta en ny istället när jag frågade dagen efter, utan kvitto utan bara på mitt ord. Den nya flaskan var korrekt korkad.

VinterOS, ska det vara nödvändigt? Kommer inte se många minuter.

Annars, TGIF, eller, som vi säger i järnvägskretsar: TGOJ. Å sen helg, vad ska det bli av den, månne?

https://sympatheticnerve.tumblr.com/post/170579072419/middleamerica-two-young-men-los-angeles-1947

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Korkad råsaft”

  1. Korrekt korkad. Vilken härlig motsats. Det ska jag börja använda. Jag är korrekt korkad, han är korrekt korkad, du är korrekt korkad. Roligt! Vinter OS. Jag lär väl ha möjlighet att kolla. Solen ska få fart på oss igen. Det signade LJUSET! Sol på dig!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.