Kategorier
Stockholm

Kråkor i snön

Flera elever på min skola ligger däckade i flunsan och i OS-byn grasserar vinterkräksjukan. Kalla tog guld medan jag sov.

Grådisig och lite trist vinterdag utanför fönstret. Det betyder en hemmadag. Vete fåglarna vad det blir för väder i morgon. Får se efter om nån skata gjort några kråkor i snön i ärendet.

Kikar på AB:s webbsida:

Japan-Sverige 1-2
”Svensk utsväng nu 4.58 in i tredje perioden. Johanna Fällman fäller en japanska och får två minuter. Aj, aj.”
Funderar på vad utsväng är för hemskt.
Lite åt det abstrakta hållet.

Glödlampan till min lilla hallampa vid ytterdörren poffade iväg till de sälla jaktmarkerna tidigare i veckan. Nu kämpar jag med att komma ihåg att köpa en ny. Första kvällen kom jag ihåg det först när jag klev innanför dörren, dagen efter var jag utanför porten. Nu hoppas jag att jag inom några dagar ska komma ihåg det när jag är på Coop.

Läser om huset i Rågsved som hålls ihop av spännband.  Och en hyresgäst berättade att elen var felkopplad så när hon försökte sätta på spisen tändes lamporna i lägenheten. Profitjakt med fritt spelrum!

http://lensblr-network.tumblr.com/post/170690722933/drpajchiwo-provincial-notes-the-land-clxx

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Kråkor i snön”

Kala klarade sig från sjukan. Kul för oss. Glöm inte att handla lampan så du ser att du kliver in hos dig och inte hos grannen, ex mig! Man får passa sig. Trevlig helg!

Det finns nog ingen som lämnar sin ytterdörr olåst, så risken för oväntade besök är liten. Har gjort en inköpslista så det bör bli en lampa inhandlad.

Stängt för kommentering.