Gunghästar och OS-guld

En snubbe försöker kränga träslevar på tuben. Det går sådär.

Vid mitt eftermiddagsslussen luktar det starkt av nylagd asfalt. Spännande!

Får kämpa med logistiken på morgonen. Behöver ha med mig dator eller iPad till skolan för att köra en powerpoint, men ska på screening på morgonen och på AW efter jobbet. Vill inte ha med mig min MacBook då men så blir det, får inte igång mitt hemmanätverk på iPaden för att överföra PP:n.

OS-medaljerna trillar in, och det är ju superkul när det är en fullständig skräll som tar guld. Kallas silver i all ära.  Och när jag vaknar har Frida Hansdotter tagit OS-guld i slalom. Har ännu inte sett en minut live av OS.

http://ms-excuse-me.tumblr.com/post/170907660910/bob-parinaud-9132-montréal

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

Ett svar på ”Gunghästar och OS-guld”

  1. VA! Superroligt! Jag har inte vaknat ännu, du berättar att Frida Hansdotter tagit guld. Ja får sätta på medierna så får de tugga ut det. ack för info, läser dig innan jag gjort annat. Fin bild. Screena? Du får berätta sen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.