Jag är en annan nu

En höjdpunkt på söndagmorgnarna är morgontidningens ordkviss. Tolv mer eller mindre knepiga ord man ska finna förklaringen till och man har fyra alternativ att välja bland. Det finns alltid ett par omöjliga ord som man aldrig sett, dagens var antifon  och missale. Gissade rätt på öronpropp tänkte anti – mot, fon – ljud, respektive mässbok, missa (solemnis)- mässa. Därmed alla rätt! Trevligt att känna sig intelligent för någon minut.

Annars gläds jag åt att jag inte behövt använda nässpray på flera veckor. Och jag drömde härligt surrealistiskt igen. Där var det slut på glädjeämnena.

Disk, tvätt, veckobrev, COOP.

Karin Pettersson lämnar Aftonbladets ledarsida. Jag kommer att sakna henne!

http://exislanegra.tumblr.com/post/171009541704/drpajchiwo-too-hot

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Jag är en annan nu”

  1. Du är nästan lika rolig som David Batra. Privat ståuppade fast bloggare. Lyx!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.