Kategorier
Stockholm

Alternative takes

Mycket bättre i axeln. Kör lite extra hetvattendusch på det ömma partiet och dagens försommarvärme är inte heller fel för ett skadat revben. Trevlig dag på jobbet med mycket ute och tid att sitta och småsnacka med kidsen.

Funderar på sandsopningen hemmavid. Bostadsrättsföreningarna har fixat sitt men de allmänna parkvägarna verkar ingen bry sig om.

Skön och varm dag som sagt och oset av tändvätska  ligger tungt mellan villorna runt skolan när jag går till tunnelbanan.  Vid Skanstull kliver en ung tjej på med ordet ”ILL” tatuerat ovanför höger ögonbryn. Thank God it´s Friday, uttryckt på ett annat vis.

Hittar jag ett ställe med bra omgivning, eller med ett ljus jag gillar, stannar jag ofta tills jag får den bild jag vill ha. Eller åtminstone nära.

I morgon är det till sist kulturnatt efter lång tid av kulturskymning. Vet inte om jag är trakterad av kvällsaktiviteter. Det lär visa sig.

Inget bokpaket i dag heller. Är det Postnord som visar klassen igen, eller…? Det befann sig i Torsvik i går vid klockan 20.27. Torsvik? Laddade ner Postnords app men den visar sig vara värdelös. Jag ombeds skanna en kod men det finns ingen särskild information i den.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/173100494778/arthur-leipzig-sleeping-child-1950-more

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018