Kategorier
Stockholm

The Dad and the Gamer

Läser att Ugandas president Yoweri Museveni vill förbjuda oralsex.
”Munnen är till för att äta med”, säger presidenten.
Vill komplettera med ett äldre uttalande från G Bornemark: ”Munnen har du fått för du ska tralla, sudda sudda bort din sura min”.

Har bara ett hundratal olästa böcker så jag tyckte det kunde vara en god idé att beställa en till: Passagearbetet : Paris, 1800-talets huvudstad. Band I av Walter Benjamin. Får beställa band två senare.

Lördag, vad har du att bjuda på?

Under över alla under, jag lyckades återskapa mina berlin-bokmärken! Fick trassla med nytt lösenord och backa några dagar för återskapandet. Men nu så!

Soligt och fint när jag vaknar. Björktrastarna tjattrar utanför fönstret och det finns hopp om ljusare tider (har inte läst morgontidningen än).

http://vcferry.tumblr.com/post/173132663828

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”The Dad and the Gamer”

Tidningarna handlar om Avicii, hur tidigt man bränner ut sig nu, och om Akademin. Det ska bli bra att tvätta fönster och äntligen få ner frön. God lördag! Grattis att du hittat Berlinbilderna.

Har mina busfrön till vardags, det är nog för mig. Vet inte om jag hittat alla berlinbilder, men inte heller riktigt om jag saknar några fler än den som jag tittade på lilla hårddisken. Det som var borta var mina bokmärken om Berlin, alltså var man kan se fotoutställningar, köpa fotoböcker, kolla second hand, loppmarknader etc. Trevlig lördag själv och må dina gröna fingrar så småningom slå ut i blom.

Stängt för kommentering.