Kategorier
Stockholm

Plötsligt…

…händer ingenting! Det vill säga det blev inga stålar på lotto i gårdagens dragning. Nu heller!

Den 2:a maj stängs nedre entrén på Slussen och det blir till att trampa trappor i en avsevärt längre väg än nu. Och jag får plötsligt bråttom att  dokumentera entréhallen. Om det nu är så viktigt.

Mejlade mina två bokbeställarkompisar att boken kommit och bad dem swisha stålarna. Den ene svarade, får se hur den andre gör.

Några av kidsen har börjat intressera sig för stenar och kommer dragandes med kattguld och en massa annat. Så vi kollar lite i en bergarter- och mineralbok, kul! Nånstans har jag flinta, vet inte var. Det skulle vara kul att kunna visa dem hur flinta ser ut. Får jag fundera en stund så kommer jag kanske på var de är. Mycket riktigt, jag behöver bara vända mig om för att se plastkassen jag lagt dem i. Nånstans har jag även granat, som det går att göra smycken av. Mer svårfunnen, tror jag. Däremot hittar jag asbeststenen som funnits i familjens ägo sen jag var liten, men den vill jag inte visa dem med tanke på asbestens elaka egenskaper. Men ta mig tusan om inte granatstenen dyker upp den också! Nu skulle jag vilja hitta det granatsmycke jag fick när jag slutade på barnstugan Granaten, typ 1993. Eller om jag fyllde år.

Lägger upp en av mina galnare bilder på Fotosidan bara för att se vilka reaktioner, om några, den får. På Tumblr har den fått 160 notes, vilket är högt för mig.

https://sympatheticnerve.tumblr.com/post/173196425184/zzzze-charles-harbutt-couple-london-1971

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Plötsligt…”

Tror på din dokumentation av Slussen. Verkligen. Ja hur fan blir det i nästa vecka. Hur går det för dem som har svårt att gå och för rullstolsbundna? Håhåjaja. Kul med stenar, jag har bara en ortoceratit som min morfar burit hem från Grekland.

Svårt att få ut nåt snyggt ur entréhallen. Tycker mig se nåt som liknar hisstorn vid trapporna.För det är väl olagligt att inte tillgodose rörelsehindrades behov.

Stängt för kommentering.