Dokumentation

Avslutade gårdagen med en vernissage: Mods and RockersBengt Alm. Bilder på knuttar och scooteråkare, trångt i den lilla lokalen och en burköl.

Går upp tidigare än jag behöver denna fredag, för att hinna dokumentera nedre slussenentrén innan den stängs på onsdag. Hinner jag, blir det ett stopp även på Gullmarsplan där jag har en fin trappa att plåta och som jag vill ha någon person i. Soligt, så det bör vara bra ljus åtminstone där. Slussen är en mörk historia.

Sen väntar en fyra dagars ledighet. Ska bli skönt att få sova ut om inte annat, eller, jag brukar vakna tidigt, läsa DN och lösa sudoku och sen somna om. Inga planer i övrigt. Jo, jag behöver köpa en ny Moka kaffekokare, den gamla råkade jag elda upp.

Mitt kommande bokpaket är i Årsta, eller var, vad vet jag. Ligger förhoppningsvis i postboxen när jag kommer hem.

http://istumbled-upon.tumblr.com/post/173295649270/albert-grc

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Dokumentation”

  1. Bengt Alm hette min en fd svåger, död nu. Lycka till med dina kompletteringar!. När är det bara firande och födlelsedagar, även min.Idag hos min syster Barbro i Uppsala. Glad Valborg!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.