Turban Delhi

Kollar SL.se för busstider till Slussen. Flera 444-turer är markerade med rött: ”turen inställd”. Sicket trams! Knallar ”bakvägen” till hållplats Sarvträsk och hör först och ser sen två kacklande grågäss flaxa ner till vattnet. Dagens fågelskådning! Och bussen kommer såklart som den ska.

Eftersom det står med på min promenadplan går jag förbi det där indiska stället, Turban Delhi och kollar Lena Nestius fina foton. Knökfullt med klämdagsledigt folk. Citerar hennes infoblad: ”Vilken jättefin grisbutik” (sagt av ett barn om Lenas arbetslokal på Ringvägen).

Fotar utan inspiration men kommer ändå hem med ett par typiska mattibilder att vara åtminstone  lite nöjd med.

Vitsippor och tussilago skådas från bussen. Dagens botanik avcheckad.

Sex arbetsdagar till Berlin, hoppas få ledigt nästa klämdag också. Måste bara kolla hur många semesterdagar jag har kvar. De ska räcka för sommaren och till NYC.

http://visual-poetry.tumblr.com/post/173450436799/by-adrian-piper-via

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Turban Delhi”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.