Kategorier
Stockholm

Förlorad tomat återfunnen

Gillar att ha en tomatskiva på min skinkmacka och köper därför en kvisttomat som jag packar ner tillsammans med övriga varor i min rygga. När jag kommer hem står tomaten inte att finna nånstans där jag letar, i ryggan, i kylskåpet, på köksbordet eller köksbänken. Det blir med andra ord skinkmacka utan tomat. Sätter mig vid datorn med alla foton från fritidshemmens dag, kastar ett öga åt vänster. Där, på skrivbordet, tronar tomatrackaren. Den fick tydligen hänga med när jag satte kamerabatteriet på laddning, och blev sen kvar. (Tyckte ni skulle veta).

Ett litet bekymmer bara, denna dag. Hittar inte pappersfakturen till den sista stenboken jag köpte och mejlfakturan försvann ju när gamla mejladressen upphörde. Är inte säker på att det medföljde någon faktura med bokpaketet. Vi får avvakta och se om den kommer separat. Hittar den sen på mobilen och kan swisha stålarna.

Dödade 60 djur – får inte skjutas

Trodde det handlade om någon rik storviltsjägare men det gällde en varg i Södertälje kommun.

Lövsångare nere vid träsket? Men ingen sädesärla!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Förlorad tomat återfunnen”

(Tyckte ni skulle veta). Fine Matti, riktigt roligt som vanlig. Jag måste lära mig lövsångarens läte. Rödhaken är jag säker på, God dag!

Ok, ska tänka på det, har försökt lyssna in mig idag, och fick problem för jag tyckte de liknade rödhaken!

Stängt för kommentering.