Kategorier
Berlin Stockholm

Käpphäst

En tjej galopperar över Orminges gräsmattor på sin käpphäst, ”jagad” av pappa med litet syskon i barnstol och en något större lillasyster på egen hoj med stödhjul. Riktigt snabb kuse!

Kastanjerna blommar vid Londonviadukten och Katarinahissen verkar få sig en make over, är inklädd med plast och har byggställningar resta vid sidan av sig. Uppe på Gondolen skriker gästerna av fasa när slussensprängningarna får båten att gunga, läser jag.

I trappan upp från bussterminalen dumpas portionssnus i mängder. Jobbigt att gå i trappor med snus under läppen?

Mina småkillar samlar sten som de släpar hem. ”Vad ska ni göra med dem?” ”Vi ska sälja dem!” Tja, nånstans ska man ju börja om man vill bli miljonär. Och kan man kränga gråsten, då kan man kränga allt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Käpphäst”

Roligt att läsa, bra bilder. Gondolen har klagat till Stockholms stad att de har förlorat gäster på vid om byggnationen. Jo, hoppas verkligen de för ersättning. Snusar du? Hem från konsert i konserthuset, Alice har haft avslutningskonsert i klass 9 Adolf Fredrik. Det var strålande, tycker jag. I morgon blir det Star Wars, och på torsdag, Berwaldhallen, Strawinsky och Bartok och på lördag, sjunger lilla Ines på Musikaliska, och på söndag har vi årsmöte, går du?

Roligt att höra att läsningen var till belåtenhet. Jag snusar bara efter att jag läst DN eller Aftonbladet, och bara nån timme under lördag resp söndag. Årsmöte, jag är inte med i brf, äger ju inte min bostad.

Stängt för kommentering.