Mirakel

”Ett misstänkt farligt föremål har hittats på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Enligt polisen ser föremålet ut som en kokosnöt. Det nationell bombskyddet har kallats ut till platsen för att kontrollera föremålet.”

”Far, jag kan inte få upp min kokosnöt. Nej inte ens med nitroglycerin…”

Måndag igen, men bara två veckor kvar av läsåret. Jobbar visserligen juni ut också, men sen är det semester. Och det brukar vara lite lättsammare när det inte är skola, utan enbart sommarfritids.

Mirakel skedde i går kväll. Gav mig på mina inloggningsproblem på både Flickr och Tumblr, där jag bara kunde använda Flickr på MacBooken, inte iMacen eller iPhonen och där jag ju tappade mitt gamla Tumblr-konto med massor av följare, massor av uppladdade bilder och massor av gillade bilder, när jag ville ändra min mejladress. Lösningen var att byta webbläsare, från Safari till Google chrome. Så nu har jag tillbaka mitt gamla konto igen.

Mejlar den frågan till Tumblr-supporten, varför kan jag logga in i Chrome men inte i Safari? och roboten Seth svarar en massa goja men inte på min fråga.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Mirakel”

  1. Skön sommar och inge problem och inget gnäll. Bara bra foton med innehåll. Ser fram emot nästa dag och nästa!
    Stämman var bra, endast 16 personer närvarade. Hur kan det bli så dålig anslutning. Styrelsen och valberedningen hade gjort ett mycket bra jobb det senaste åren. Hoppas kvaliteten håller i sig kommande år. Betyder mycket för ossalla på området..

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.