Kategorier
Stockholm

No air condition

Tar 17.37-bussen från Orminge C.  Ingen fungerande AC på bussen och chauffören klagade hela vägen in till Slussen. Med all rätt, det var olidligt, farligt, hett på bussen. Har de inget skyddsombud? Tunnelbanan lika jobbigt varm. Förjävligt att det ska vara så illa. Men det var väl billigt vid upphandlingen.

Tillsammans med 11 200 andra har jag tagit mig till Tele 2 för Europa league-kval, Djurgården mot ukrainska Mariupol. Öststatslagen är okända för oss i väst men duktiga och bollskickliga och vi får 0-1 på hörna i 35:e. Illa!  Det ser ut att gå mot katastrof men precis som mot Häcken i söndags gör Djurgården mål på övertid, precis som mot Häcken är det Badji som håller sig framme. Badji igen. Katastrofen undveks, nu blev det bara ett mindre fiasko.

Bussarna klappade ihop på kvällen, en blev hämtad av en bärgare. Min kom sent till hållplatsen, flera minuter efter avgångstid.

Sista egentliga semesterdagen, denna fredag. Sen helg, sen börjar jobbperioden med sommarfritids ett par veckor, sen planeringsdagar före läsårsstarten. Och lika eländigt varmt!  Orkar sannolikt inte med så särskilt mycket i dag. Får inrikta mig på att överleva ännu en dag. Och kanske yla under blodmånen i natt.

https://matthewschiavello.tumblr.com/post/176298564108/composition-05-020717

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018